Vloerladen bedrijfswagen

Als gespecialiseerde organisatie zijn wij flexibel en kunnen we direct inspelen op jouw specifieke wensen en eisen met betrekking tot een ladesysteem voor je bedrijfswagen(s). De door ons gebruikte materialen zijn van hoge kwaliteit en met moderne technieken zorgen we ervoor dat je een duurzaam ladesysteem krijgt.

Meer ruimte en overzicht

Dankzij een vloerladesysteem kun je alle materialen en gereedschappen netjes opbergen en behoud je een uitstekend overzicht over de inhoud van de laadruimte. Elke lade heeft een laadvermogen van 80-100 kg (Aluca-Beks), dus kun je de ruimte van je bedrijfswagen met de vloerladen optimaal benutten. Door gebruik te maken van een vloerladesysteem blijft je vloer vrij van spullen en kun je makkelijk andere apparatuur laden.
vloerladen bedrijfswagen aluca
veilig ladesysteem bedrijfswagen

Veilig door laag gewicht en crashbestendigheid

Door het gebruik van een bedrijfswagen ladesysteem heeft de bedrijfsbus een laag zwaartepunt, wat de veiligheid en het rijcomfort gunstig beïnvloedt. De bus helt veel minder over in de bochten en er slingeren geen losse materialen meer door de bus. Het voorkomen van letsel door ongevallen en het behouden van een hoog rijcomfort vinden wij erg belangrijk. Daarbij ziet het er ook nog eens veel netter uit!

Tot wel 8 jaar garantie!

Hoog
laadvermogen

Veiliger door
laag gewicht

Korte
levertijden

Van ZZP'er tot wagenparkbeheerders

Wij plaatsen bedrijfswagen ladesystemen in kleine en middelgrote bedrijfswagens van o.a. service- en technische installatiebedrijven, slotenmakers, energiebedrijven, milieu bureau's, landmeters, bouwbedrijven, schoorsteenvegers, dierenartsen, politie en andere overheden.

Beks bedrijfswagen ladesystemen

Wij werken o.a. met de bedrijfswagen ladesystemen van BEKS omdat dit een van de beste vloerladen zijn die je kunt krijgen voor de inrichting van je bedrijfswagen. Ze zijn veilig, lichtgewicht, hebben een hoog laadvermogen (100kg) en gaan lang mee. Ze zijn snel leverbaar en voorzien van lange garantie (tot 7 jaar). BEKS is een kleine en flexibele organisatie wat voor ons (en jou) zeer fijn werkt. Snelle service, hoge kwaliteit en vrijwel geen problemen.

Aluca vloerladen bedrijfswagen

Het Aluca bedrijfswagen ladesysteem is een kwalitatief erg goed  vloerladensysteem voor je bedrijfswageninrichting. Het is een veilig en lichtgewicht systeem met een hoog laadvermogen (80kg). Aluca is een grote organisatie met jarenlange ervaring op het gebried van bedrijfswageninrichting. Ze maken kwalitatief hoogwaardige spullen en staan altijd klaar wanneer dit nodig is. Een mooie combinatie als je ook de kasten van Aluca gebruikt.

Beks bedrijfswagen ladesystemen zelf samenstellen

Wil je een snelle indruk hoe jouw bedrijfswagen eruit ziet met een Beks vloerladensysteem? Probeer dan onze configurator eens uit.
bedrijfswagen ladesysteem configurator
bedrijfswageninrichting laden configurator
bedrijfswageninrichting ladesysteem configurator
ladesysteem bedrijfswagen configurator
vloerladen bedrijfswagen configurator
welkom in de showroom van hebi bedrijfswageninrichting

In onze showroom kun je het zien, voelen en testen.

Ieder beroep gebruikt verschillende gereedschappen en vervoert verschillende producten en materialen. Hierdoor is geen inrichting hetzelfde. Wij helpen je met het inrichten van je bus. Zo krijg je altijd de voor jou best passende oplossing. In onze showroom hebben we verschillende materialen, uitvoeringen en merken staan. Je kunt rustig kijken en proberen wat je mooi en/of handig vindt.

Neem contact op

Heb je een vraag of ben je op zoek naar advies en/of een prijs voor bedrijfswagen ladesystemen? Neem dan contact met ons op.
Experts in vloerlades voor bedrijfswagensKorte en snelle lijnenDuidelijke uitleg en meedenkenPersoonlijk contactHoge kwaliteit en toch betaalbaar

Laat contact opnemen