Showroom

Ieder beroep gebruikt verschillende gereedschappen en vervoert verschillende producten en materialen. Hierdoor is geen inrichting hetzelfde. HEBI adviseert en helpt je met het inrichten van je bus. Zo krijg je altijd de voor jou best passende oplossing. In onze showroom hebben we verschillende materialen en merken staan. Je kunt rustig kijken wat je mooi en/of handig vindt.

Kasten

In onze showroom kun je o.a. de bedrijfswageninrichting van Aluca en Technolam bekijken. Zo krijg je een goed beeld van de mogelijkheden, kwaliteit en wat het beste bij jou past. Ondertussen kunnen we je vragen beantwoorden en je adviseren over welke opties het beste passen bij jouw werkproces.

showroom tecnolam bedrijfswageninrichting
showroom aluca bedrijfswageninrichting
showroom vloerladen beks aluca

Vloerladen

Met de vloerladen van Aluca en BEKS zorg je dat je bedrijfswagen optimaal ingericht is en je makkelijk bij je spullen kan. In onze showroom kun je zien hoe het ladesysteem voor een bedrijfswagen werkt en hoe zwaar je het kunt belasten.

Laat je inspireren in onze showroom

Bedrijfswagen accessoires

Naast inrichting voor bedrijfswagens zijn ook aanverwante bedrijfswagen accessoires nodig om het plaatje compleet te maken. In onze showroom staan een hoop van deze accessoires. Kom kijken en laat je inspireren.

bedrijfswagen accessoires