Over ons

HEBI bedrijfswageninrichting is een familiebedrijf gespecialiseerd in het leveren en monteren van bedrijfswageninrichtingen, laadkranen, accessoires en aanverwante apparatuur.

Specialisten in bedrijfswagen inrichting

Al meer dan 20 jaar dè specialist in advies, levering, montage en onderhoud van bedrijfswageninrichting, accessoires en aanverwante apparatuur.
Wij zorgen ervoor dat je bedrijfswagen(s) zo efficiënt, veilig en duurzaam mogelijk zijn ingericht. Daarnaast is het ook mogelijk je inrichting te wijzigen of in te ruilen. Ook wanneer je een andere bedrijfswagen zou aanschaffen, kunnen wij de inrichting (wat voor merk dan ook) zonder problemen overzetten.
werken bij hebi
hebi bedrijfswageninrichting ontzorgt

Ontzorgen

“Ontzorgen” staat bij ons hoog in het vaandel. je levert je bus bij ons in en wij regelen de rest met je dealer of andere leveranciers. Aangezien wij al meer dan 20 jaar actief zijn in de regio, zijn de meeste bedrijfswagenverkopers geen onbekende voor ons. Dit zorgt voor een soepele communicatie en snelle inbouw.

Voor ZZP'ers tot wagenparkbeheerders

Van kleine tot hele grote bedrijfswagens, wij richten ze allemaal in. Voor o.a. service- en technische installatiebedrijven, slotenmakers, energiebedrijven, milieubureaus, landmeters, bouwbedrijven, schoorsteenvegers, dierenartsen, politie en andere overheden.