OVER ONS

HEBI bedrijfswageninrichting is een actieve onderneming die zich heeft gespecialiseerd in het leveren en monteren van bedrijfswageninrichtingen.


Naast het bedenken van een optimale bedrijfswageninrichting bieden wij onder andere ook Betimmering, Buiten accessoires, Signalering, Laadruimte beveiliging en speciale oplossingen voor uw bus.

 

Met andere woorden: Bij Hebi bieden we het echte totaal plaatje aan.


“Ontzorgen” staat bij ons hoog in het vaandel en dit realiseren wij onder andere door direct contact te onderhouden met de leverende autodealer. Wegens het feit dat HEBI bedrijfswageninrichting sinds 2000 bestaat, zijn de meeste bedrijfswagenverkopers in de regio geen onbekende voor ons. Dit zorgt voor een soepele communicatie en verloop van de inbouw.

Van Zzp’er tot Fleetowner tot Autodealer,  Bij HEBI zorgen we er voor dat uw bedrijfswagen(s) zo efficiënt, veilig en duurzaam mogelijk zijn ingericht. Daarnaast is het ook mogelijk uw inrichting te wijzigen of in te ruilen. Ook wanneer u een andere bedrijfswagen zou aanschaffen, kunnen wij de inrichting (wat voor merk dan ook) zonder problemen overzetten.

Uw bedrijfswageninrichting op maat?
Neem vrijblijvend contact op met Hebi en laat uw informeren door één van onze specialisten!

Adresgegevens

HEBI Bedrijfswageninrichting BV
Pastoor Daalmansplantsoen 42
2771 SH, Boskoop

Contact

T: 0172 - 53 46 45
F: 0172 - 53 46 06
E: info@hebi.nl

©2019 HEBI BEDRIJFSWAGENINRICHTING B.V. | KVK.NR: 28083932 | BTW.NR: 8083.62.136B01
logo.jpg
logo.png