Bedrijfswagen Accessoires

Voor een optimale inrichting van bedrijfswagens bieden wij diverse accessoires voor bedrijfswagens. Onder andere voor veiligheid, beluchting, buitenaccessoires, elektra, verlichting & signalering, laadruimte beveiliging en uitneembare koffers. Staat er iets niet tussen? Neem dan even contact op.

Veiligheid

Veiligheid staat voorop voor jezelf en voor je werknemers. We helpen je van brandblussers tot hygiëne en van verbandtrommels tot bevestigingsmaterialen.

Beluchting

Werk je met gassen en/of heb je last van vocht in je laadruimte? In dit geval is het inbrengen van buitenlucht in combinatie met het afvoeren van de binnenlucht een goed idee. Zowel mechanisch als elektrisch is mogelijk.

BuitenAccessoires

Naast praktische doeleinden als het vervoeren van lange materialen op een imperiaal, geven onze buitenaccessoires als sidebars en treeplanken je bus ook een sportieve look.

Elektra

Bij een optimale inrichting hoort ook wat extra power in de bedrijfswagen. Je wilt immers niet met een lege accu of te weinig spanning staan.

Verlichting en signalering

Sta je in de avonduren langs de weg? Zorg voor de veiligheid van jezelf en je medewerkers door duidelijke signalering middels de juiste verlichting.

Laadruimtebeveiliging

In sommige gevallen is extra beveiliging tegen inbraak in je bedrijfswagen geen slecht idee. We hebben zowel zichtbare als onzichtbare oplossingen beschikbaar.

Uitneembare koffers

Keuze genoeg wat betreft het netjes opbergen van materialen die regelmatig gezamenlijk mee naar een klus gaan. Of ze nou in een kast of de vloerlade van je bedrijfswagen komen.
welkom in de showroom van hebi bedrijfswageninrichting

Kom kijken in onze showroom

Ieder beroep gebruikt verschillende gereedschappen en vervoert verschillende producten en materialen. Hierdoor is geen inrichting hetzelfde. Wij helpen je met het inrichten van je bus. Zo krijg je altijd de voor jou best passende oplossing. In onze showroom hebben we verschillende materialen, uitvoeringen en merken staan. Je kunt rustig kijken en proberen wat je mooi en/of handig vindt.