Aluca

Welk type of merk bedrijfswagen je ook hebt, en in welke branche je ook werkzaam bent, met Aluca bedrijfswageninrichting maak je van jouw voertuig een efficiënt ingerichte werkplaats op wielen. Als dealer van Aluca levert Hebi Aluca producten en adviseren wij je bij het inrichten van je werkbus. Van kasten, betimmering, laden, kranen, beveiliging tot maatwerk, wij regelen alles.

Aluca kastensysteem

Met het kastensysteem van Aluca berg je alles netje op in je bedrijfswagen. Of je nu veel grijpbakken voor losse onderdelen wilt of liever vergrendelbare lades waar je grote gereedschappen veilig opbergt? Of wat denk je van losse opbergkoffers die je in een handomdraai uit de kasten haalt en meeneemt naar je klus.
aluca kastensystemen
aluca kastensysteem
maatvoering aluca kastensystemen

Overzicht Aluca kastensystemen

Voor elk type en merk bedrijfswagens is een Aluca inrichting beschikbaar. De Aluca kastensystemen zijn beschikbaar in standaard- en maatwerkmodules. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave.
Stevige zijwand voor goede stabiliteit Perfoplaat voor bevestiging van accessoiresStellingbak met klep of opstaande randUittrekbaar koffertableauVleugeldeurkast met lichte aluminium deurKoffercompartiment voor kunststof koffersSchuifladen volledig uittrekbaar

Advies Aluca inrichting

Ieder beroep gebruikt verschillende gereedschappen en vervoert verschillende producten en materialen. Hebi adviseert en helpt je met een ideale indeling voorzien van een Aluca inrichting. Zo krijg je altijd de best passende oplossing met een Aluca system.

1

Samen bespreken we je wensen en je werkproces, zodat we goed begrijpen wat je nodig hebt.

2

Vervolgens maken we hier een tekening van, zodat je precies weet hoe de Aluca inrichting eruit gaat zien.

3

Wij bouwen het door jou gekozen Aluca system en regelen ook alles eromheen. Wij ontzorgen je!
aluca prijzen

Aluca prijzen

De prijs van een Aluca bedrijfswageninrichting is niet standaard te maken. Bijna iedereen heeft specifieke wensen of levert een werkbus aan met andere specificaties en opties. Waar Aluca prijzen mee wint is o.a. de kwaliteit van de inrichting, de veiligheid en de duurzame en ergnomische inrichting. Wil je weten wat het kost om je bus met een Aluca systeem uit te rusten? Neem dan contact op voor een vrijblijvende prijsopgave. We maken zelfs een tekening voor je hoe het eruit komt te zien.

Bespaar
tijd en kosten

Milieu
vriendelijk

Veiliger door
korte remweg

Imago
boost

Aluca onderladesysteem

Met een Aluca Dimension2 onderladesysteem krijg je een overzichtelijke laadruimte waarin je je gereedschappen makkelijk kunt opbergen en terugvinden. Dit werkt prettig en efficiënt, zodat dat je niet constant in en uit je auto hoeft te klimmen. De lades zijn dusdanig ontworpen dat ze aan de hoogste eisen voldoen.
vloerladen bedrijfswagen aluca
overzicht aluca dimension2 onderladesysteem
maatvoering aluca dimension2 onderladesysteem

Overzicht Aluca Dimension2 onderladesysteem

De lades kunnen aan de achter- of zijkant van het voertuig uitgetrokken worden, zelfs als de laadruimte volledig beladen is. De onderladesystemen zijn maatwerk. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave.
Volledige benutting van de laadvloerVeel overzichtelijke opbergruimteInhoud van de laden eenvoudig bereikbaarInhoud van de laden onderweg perfect gezekerdVerhoogde laadvloer tot 700kg belastbaarLeverbaar in veel verschillende maten

Aluca accessoires

De inrichting van je bus maak je compleet met de accessoires van het Aluca system. Gebruik ze om je bus om te toveren tot je mobiele werkplek. We hebben diverse, zeer functionele, accessoires in ons assortiment. Denk daarbij aan gereedschaphouders, hygiëne producten, verlichting, ladingzekeringen, etc.
bedrijfswagen accessoires
bedrijfswageninrichting aluca

Over Aluca bedrijfswageninrichting

Aluca is in 1993 in Duitsland opgericht met als doel een product te maken dat veiligheid en een langdurige inzetbaarheid garandeert. Dit zelfs met een gewicht dat tot wel 30% lager is dan dat van concurrerende inrichtingen. De producten van Aluca staan bekend om hun degelijkheid, betrouwbaarheid en hoge kwaliteitsniveau en geven daarom ook 8 jaar garantie.
Lichtgewicht8 jaar garantieDuurzaam
EfficientVeiligErgonomisch

Kom je kijken in onze Aluca showroom?

Ieder beroep gebruikt verschillende gereedschappen en vervoert verschillende producten en materialen. Hierdoor is geen inrichting hetzelfde. Wij helpen je met het inrichten van je bus. Zo krijg je altijd de voor jou best passende oplossing. In onze showroom hebben we verschillende materialen en uitvoeringen staan. Je kunt rustig kijken en proberen wat je mooi en/of handig vindt.
welkom in de showroom van hebi bedrijfswageninrichting

Vrijblijvende prijsopgave

Heb je een vraag of ben je op zoek naar advies en/of een prijs voor de inrichting van je bedrijfswagen? Neem dan contact met ons op.
Inrichten van bedrijfswagensKorte en snelle lijnenDuidelijke uitleg en meedenkenPersoonlijk contactHoge kwaliteit en toch betaalbaar

Laat contact opnemen